kennis is macht

Onderzoek

 

Bij Milk Bar zijn we toegewijd aan het ontwerpen van producten die de diergezondheid verbeteren en gebruiksvriendelijk zijn. We hebben veel tijd en energie geïnvesteerd in onderzoek om echt te begrijpen wat er gebeurt als een kalf met verschillende methoden wordt gevoed.
We willen dat u weet hoe verschillende voermethoden het kalf beïnvloeden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen op uw bedrijf.
 
Deze interessante onderzoeken zijn uitgevoerd met klinische controles om echt de waarheid te achterhalen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, laat het ons weten.

Focus: het spijsverteringsstelsel

In 2014 werd een onafhankelijk onderzoek opgedragen om de implicaties van snel drinken op het spijsverteringsstelsel van jonge kalveren te evalueren.
De bevindingen openden een nieuw inzicht in hoe het spijsverteringssysteem werkt en hoe lactose-absorptie negatief wordt beïnvloed door snelle voeding.

Focus: Gewichtstoename

In 2008 ontdekte een proef in de VS de positieve gewichtstoename en verhoogde startrantsoenconsumptie voor kalveren die werden gevoed met Milk Bar-spenen.

Focus: tijdefficiëntie

De hoog aangeschreven Moorepark Research Farm in Ierland voerde een proef uit die gericht was op de tijdsefficiëntie van verschillende kalveropfoksystemen.
Het Milk Bar-systeem kwam uit als het meest tijd- en arbeidsbesparende systeem.

Focus: Algemene gezondheid

In 2016 werd Milk Bar System geïmplementeerd in drie afzonderlijke bedrijven met de belangrijkste factoren van gewicht, tijd en incidentie van diarree.

Focus: Gewichtstoename en gezondheid

In 2018 ontdekte een proef in Hongarije de positieve gewichtstoename en verbeterde gezondheid voor kalveren die gevoed worden met Milk Bar-spenen.

Focus: Spenen tijd

In Italië 2017 werd de impact van het gebruik van Milk Bar spenen met Buffalo kalveren opgenomen. De resultaten van hogere gewichtstoename hebben Buffalo-boeren in staat gesteld om veel eerder af te spenen en om kosten te besparen.