het vinden van oplossingen

 

Innovatie is wat we doen

 

Milk Bar is de innovator van veel veelgebruikte kalveropfokproducten die tegenwoordig worden gebruikt.
Natuurlijk worden we altijd gevolgd door de navolgers, maar met onze jarenlange praktische landbouwervaring hebben Milk Bar-producten een voorsprong.

Speen dat kalf gezondheid verbetert

In 1992 veranderde de Milk Bar Speen het houden van kalveren.

Een gewaagde uitspraak maar waar!
Opfokken van kalveren zonder voedingsproblemen, geen wederzijds zuigen, verminderd gebruik van medicijnen en zwaardere kalveren is nu mogelijk dankzij de Milk Bar Speen.
We zijn erg trots op onze speen.
Het is uniek in zijn soort.

NZ Pat App 757655 NZ Pat App 741934 NZ Des Reg. 420972 PCT
Patent Application NZ2016/050190 International Patent and Designs pending

Gravity Group Feeder

De Milk Bar 5 was baanbrekend voor groepsvoeding. Eindelijk konden boeren groepen kalveren voeren zonder buizen of individuele voeders.
De vorm is hetzelfde gebleven op de Iconic Milk Bar 5, maar we hebben er een handige vondst aan toegevoegd.

Mobile Calf Feeder

Mobiele kalverenvoeders hebben in de loop der jaren een lange weg afgelegd, maar werden in 1992 voor het eerst afgetrapt met deze Milk Bar boven het heknummer!

Open spruitstuk

We bleven het ontwerp van mobiele kalfvoeders verbeteren, maar in 2000 was de echte doorbraak, een mobiel met open goten die je eigenlijk kon schoonmaken!
Wat de Milk Bar mobiel super speciaal maakt, is de leveller die de tank en de spruitstukken tegelijkertijd waterpas zet. Werkt een traktatie en maakt open spruitstukken mogelijk.

NZ Pat 534401

Kleppen voor vogelwering

De strijd om te voorkomen dat vogels het rantsoenrantsoen besmetten, was een veelvoorkomend probleem totdat de Milk Bar Bird Proof Feeder in 1996 op de markt kwam. De innovatie van het gebruik van plastic flappen om vogels af te schrikken is eenvoudig en zeer effectief.

Ingesloten Maaltijdvoeder

2010 was het jaar dat voorgoed afscheid nam van maaltijdverspilling. De sceptici zeiden dat het nooit zou werken, maar het doet het briljant! De Milk Bar Meal Saver is niet alleen ongediertebestendig, maar ook waterbestendig. Met zijn slimme contragebalanceerde deksels gaat geen restje kalfsmeel verloren. 

NZ Pat 608004

Verstelbare en afsluitbare haken

Kalveren zijn experts in bunting feeders off rails en niet alle bedrijven hebben poorten en rails van dezelfde grootte. Dit veroorzaakte wat problemen, dus de Ezi Lock Hooks werden ontworpen om bunting te stoppen, op elke rail of poort te vergrendelen en ondersteboven te hangen voor totale afvoer.

NZ Pat 518590 NZ Des Reg. 420972 

Volledig beschermde waterbak

Kalveren zijn experts in voerbakken van de rails af te stoten en niet alle bedrijven hebben poorten en rails van dezelfde grootte. Dit veroorzaakte wat problemen, dus de Ezi Lock Hooks werden ontworpen om afstoten te stoppen, op elke rail of poort te vergrendelen en ondersteboven te hangen voor totale afvoer.

Gieten emmer

Jaarlijks tillen kalver opfokkers tonnen melk. Ze gieten vaak melk in hun rubberlaarzen en eindigen vaak met schouder- en elleboogletsels. De Milk Bar Rail Pail vermindert de lift en voorkomt natte rubbervoeten! Plus de vrolijke kleuren fleuren het ochtendvoer op!

2 Calves.jpg
Vitality-systeem

 

De briljante Vitality System met de Color Management System is de perfecte oplossing voor flesvoeding kalveren. Het combineren van de voordelen voor de gezondheid van de Milk Bar spenen met een eenvoudige management tool en eenvoudig wisselen speen! Uitgebracht in 2019 en wordt snel een van onze populairste ontwerpoplossingen.

 

EU Design 001449680-0001 Patent Application 727000
Patent Application 741934 PCT/NZ2016/050190 International patent applications applied for.

Verstelbare speenbeschermer

 

Iedereen die lammeren en kinderen heeft grootgebracht, kent de frustrerende uitdaging om te voorkomen dat ze bijten en de spenen scheuren.
De geitenafscheider stopt dit en is ontworpen voor gebruik met automatische feeders.
Geitenhouders melden vermindering van spenen verspilling met 95% bij gebruik van de geitenscheider!

Pat FR14/61328

MB10 on bike_edited.jpg
Feeders die stapelen

 

Alleen Milk Bar-feeders stapelen samen met de speen erop. Dit betekent dat u gemakkelijk meerdere feeders tegelijk kunt vervoeren en het vermindert de opslagruimte. Eenvoudige en effectieve ideeën!

NZ Pat 247112